Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Disclaimer

VIP Bergen op Zoom en Steenbergen besteedt veel zorg aan deze website. Desondanks is het niet uitgesloten dat informatie op deze site onjuist of onvolledig is. VIP Bergen op Zoom en Steenbergen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Het gebruik van de op deze site aangeboden informatie is geheel voor eigen risico. Aan de informatie op deze site zijn geen rechten te ontlenen.

Voor zover binnen deze website links naar websites van derden is opgenomen, is VIP Bergen op Zoom en Steenbergen op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de sites waarnaar wordt verwezen.

Overname van informatie uit deze site is uitsluitend toegestaan met vermelding van de bron en met handhaving van de naar VIP Bergen op Zoom en Steenbergen leidende verwijzingen.Privacystatement

Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. VIP Bergen op Zoom en Steenbergen legt deze gegevens uitsluitend vast voor gebruik in het kader van de dienstverlening op deze website met betrekking tot vacatures.