Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Hoe werkt de vacaturebank?

In de digitale vacaturebank kunt u eenvoudig vacatures voor vrijwilligerswerk zoeken en hierop reageren.

Via "Zoek vacatures" in de menubalk vindt u beschikbare vacatures van de organisaties die bij ons zijn aangemeld. U kunt altijd zoeken en op uw gemak kijken wat het aanbod is. Als u wilt reageren op een van de vacatures kunt u zich heel gemakkelijk en gratis inschrijven. Schrijf u in door hier te klikken en u ontvangt direct een wachtwoord. Hierna kunt u inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord en kunt u uw gegevens, persoonlijke voorkeuren en interesses invullen.

Wij adviseren om uw wachtwoord direct te wijzigen in een eigen gekozen wachtwoord!

Na goedkeuring door het VIP kunt u reageren op vacatures.

Reageren op een vacature?

Reageren op een vrijwilligersvacature is heel eenvoudig. U logt eerst in en vervolgens kunt u reageren op een vacature. Uw reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende organisatie. De contactpersoon van de organisatie neemt dan contact met u op.

Niets gevonden?

Heeft u niets kunnen vinden? Dan kunt u zich toch inschrijven en uw voorkeuren aangeven. Vrijwilligersorganisaties kunnen u dan benaderen wanneer er overeenkomsten zijn tussen uw voorkeuren en hun activiteiten. Kijk ook regelmatig naar het nieuwe aanbod van vacatures. Misschien zit er iets voor u bij. Wanneer u een periode niet beschikbaar bent, dan kunt u uw inschrijving tijdelijk deactiveren.