Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Chauffeur jongerenvervoer bij Stichting Conaction in Roosendaal

Vrijwilligerswerk voor bepaalde tijd

print vacature

Beschrijving van de vacature

Stichting Conaction biedt in de regio West-Brabant, Zeeland en Zuid Holland Zuid jeugdzorg aan jongeren en (jong)volwassen. Het betreft specialistische ambulante begeleiding, dagprogramma en behandeling en wonen/verblijf met zorg.
Als chauffeur voor het dagprogramma zorg je ervoor dat de jongeren in de regio’s op een veilige en verantwoordelijke manier naar Conaction, gevestigd aan de De Eglantier 1K in Roosendaal, worden gebracht. 
Daarnaast zorg je voor een duidelijke communicatie met ouders/verzorgers en Conaction. Het is namelijk belangrijk dat er zo veel mogelijk structuur en regelmaat geboden wordt aan deze doelgroep.
Van maandag t/m vrijdag breng je jouw vaste groep leerlingen in de ochtenden van huis naar Conaction en in de middagen van Conaction naar huis. De werktijden zijn globaal tussen 07:00 uur en 09:30 uur en tussen 14:30 uur en 17:00 uur.                  Afhankelijk van de route die je rijdt werk je gemiddeld 15 tot 20 uur per week. In de schoolvakantie ben je vrij.
 

Wensen m.b.t. vrijwilliger:

Wat verwachten wij van een chauffeur jongerenvervoer? • Je bent minimaal 5 jaar in het bezit van een rijbewijs B met aantoonbare rijervaring. • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag gedurende 6 tot 8 weken vanaf 1 oktober a.s.. • Je hebt affiniteit met de doelgroep. • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. • Je bent sociaal en dienstverlenend ingesteld. • Je bent stressbestendig (in het verkeer en tijdens de rit). • Je bent een zelfstandig persoon.

Gewenste vooropleiding: MBO
Gewenst geslacht vrijwilliger: Geen voorkeur
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Eigen auto noodzakelijk: Nee
Leeftijdsgrens: Minimaal 25 jaar

Aanvullende gegevens van organisatie en vacature

Organisatie : Stichting Conaction
Contactpersoon : Meneer R. van Snek
Hoofd- of bezoekadres: De Eglantier 1K, 4707AA Roosendaal
Telefoon : 0165-769033
Website : https://www.conaction.info/
 
Beschrijving van organisatie: Lees...
Vergoedingen en verzekeringen:    Vrijwilligersvergoeding
Begeleiding en ondersteuning: Vrijwilligersovereenkomst
Werkadres : De Eglantier 1K, 4707AA Roosendaal
Begin- en einddatum : Vanaf 1 oktober 2020 t/m 27 november 2020
Werktijden : De werktijden zijn globaal tussen 07:00 uur en 09:30 uur en tussen 14:30 uur en 17:00 uur. Afhankelijk van de route die je rijdt werk je gemiddeld 15 tot 20 uur per week. In de schoolvakantie ben je vrij.
Gewenste dag(en):
  Ochtend Middag Avond
maandag X X -
dinsdag X X -
woensdag X X -
donderdag X X -
vrijdag X X -
« Terug naar zoekresultaten