Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Vrijwillige Voorlichters regio Brabant in Amsterdam

Vacature voor onbepaalde tijd

print vacature

Beschrijving van de vacature

Jij:

Je vindt het belangrijk om je voor War Child in te zetten en de visie en boodschap van War Child uit te dragen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en presentaties  

geven gaat je gemakkelijk af. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die mensen weet te verbinden aan War Child en er van houdt om zelf initiatieven te ontplooien. 

 

Jouw uitdaging: 

Als Voorlichter van War Child bezoek je bedrijven, scholen, musea en evenementen in jouw regio. Je geeft voorlichting over War Child aan verschillende doelgroepen en zet ze tot actie aan. Je neemt cheques in ontvangst en je bedankt onze actievoerders. Je ontplooit initiatieven voor acties van derden in je eigen regio. Hiervoor weet je binnen jouw netwerk optimaal gebruik te maken van kansen en mogelijkheden voor het werven van nieuwe fondsenwervende acties. Heb je voorkeur voor een bepaalde doelgroep dan mag je dat natuurlijk zelf aangeven. Social media heeft voor jou geen geheimen en je houdt proactief contact met je regio via ons platform Yammer. Regelmatig hebben we ook evenementen, zoals de Tv-Show en de Dam tot Damloop waarbij we ook hulp nodig hebben.  

Wensen m.b.t. vrijwilliger:

Jouw profiel: Het geven van presentaties en het praten voor groepen gaat je goed af. Je hebt sterke contactuele eigenschappen en communiceert gemakkelijk op diverse niveaus. Voor jou geldt: afspraak is afspraak. Je kunt goed zelfstandig werken en je bent flexibel en proactief ingesteld. Je weet je netwerk in te zetten en samen met je regio team zorg je voor meer inkomsten en naamsbekendheid voor War Child. Je bent minimaal 21 jaar en het is handig als je in het bezit bent van een auto.

Gewenste vooropleiding: nvt
Gewenst geslacht vrijwilliger: Geen voorkeur
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Eigen auto noodzakelijk: Nee
Leeftijdsgrens: Minimaal 21 jaar

Aanvullende gegevens van organisatie en vacature

Beschrijving van organisatie: Lees...
Vergoedingen en verzekeringen:    Reiskostenvergoeding
Begeleiding en ondersteuning: Begeleiding,Vrijwilligersovereenkomst
Werkadres : Helmholtzstraat 61 G, 1098 LE Amsterdam
Begin- en einddatum : U kunt direct beginnen voor onbepaalde tijd
Werktijden : Flexibel in te vullen. Ongeveer 8 uur per maand.
Totaal aantal vrijwilligers: 3
Gewenste dag(en): geen specifieke dagen opgegeven
« Terug naar zoekresultaten