Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Spaanse vertalers gezocht!

Vacature voor onbepaalde tijd

print vacature

Beschrijving van de vacature

KidsRights werkt sinds 2003 samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. Het winnen van de Internationale Kindervredesprijs biedt jongeren een platform om hun stem te laten horen en de mogelijkheid zich te ontwikkelen als positieve en veerkrachtige changemakers.

Wereldwijd zijn er vele getalenteerde jongeren met veelbelovende initiatieven. KidsRights gelooft er in dat álle jongeren die een verschil willen maken, erkend en ondersteund moeten worden in hun ongelooflijke effort om kinderrechten te verbeteren. Hoe klein deze initiatieven ook mogen lijken, met de juiste steun en mogelijkheden kan de impact grenzeloos zijn.

Ons doel is om deze jonge changemakers?via een virtueel platform over de hele wereld met elkaar te verbinden. Via dit platform kunnen deze changemakers inspiratie opdoen, ondersteuning krijgen voor hun initiatieven, deze promoten en aansluiten bij andere acties. The KidsRights Changemakers Movement.

Omdat de bezoekers van dit virtuele platform verschillende talen spreken, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een paar uur per week Nederlandse teksten willen vertalen. Gewoon vanuit huis!

Wat ga je doen?
Nederlandse teksten vertalen naar het Spaans, ten behoeven van The KidsRights Changemakers Movement.

Hoeveel tijd kost het?
Het zal niet meer dan twee teksten per week gaan, wat op zo’n 2 à 3 uur per week neerkomt.

Wat biedt KidsRights jou?
De mogelijkheid met jouw teksten een wereldwijd publiek te bereiken en KidsRights te helpen haar doel te bereiken; steeds meer jongeren motiveren om changemaker te worden en hen mobiliseren rond actuele kinderrechten issues. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Wensen m.b.t. vrijwilliger:

Wie ben jij? Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal Je bent een native Spaanse spreker/schrijver Je hebt gevoel voor en affiniteit met schrijven Je hebt zin en tijd om ten behoeven van The KidsRights Changemakers Movement Nederlandse teksten te vertalen naar het Spaans

Gewenste vooropleiding: nvt
Gewenst geslacht vrijwilliger: Geen voorkeur
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Eigen auto noodzakelijk: Nee
Leeftijdsgrens: Minimaal 21 jaar

Aanvullende gegevens van organisatie en vacature

Vergoedingen en verzekeringen:    Vrijwilligersvergoeding
Begeleiding en ondersteuning: Vrijwilligersovereenkomst
Begin- en einddatum : U kunt direct beginnen voor onbepaalde tijd
Gewenste dag(en): geen specifieke dagen opgegeven
« Terug naar zoekresultaten