Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Cursusaanbod Vrijwilligersacademie

 

De Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom organiseert workshops, presentaties, trainingen en cursussen voor vrijwilligers en mantelzorgers. Organisaties en verenigingen aangesloten bij het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom krijgen regelmatig het aanbod toegestuurd .

Wilt u liever persoonlijk op de hoogte worden gehouden van het aanbod? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het actuele overzicht en informatie over de bijeenkomsten. 
Stuur hiervoor een e-mail aan vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl en vermeld ‘Aanmelding nieuwsbrief Vrijwilligersacademie’.

Deelname is gratis! De workshops, presentaties, trainingen en cursussen worden gegeven op verschillende locaties in Bergen op Zoom.

Wandelworkshop ‘Loop jezelf los’

Datum: donderdag 31 mei 2018

Tijd: 13.30 -16.30 uur

Locatie: Landgoed Lievensberg, Boslustweg 1, 4624 RB Bergen op Zoom

Trainer: Jamie Nederpel, wandel- en loopbaancoach

Groep: 4-10 personen

Zit je vast? In je leven, je huis, je situatie? En wil je daar wel iets aan doen, maar weet je niet hoe? Doe dan mee aan de wandelworkshop ‘Loop jezelf los’. In een groepje van maximaal 10 mensen neem je echt even de tijd om stil te staan bij jezelf. Bij de vraag wat je zelf nu eigenlijk ook alweer wilde. Wat geeft jou energie? Waar word jij blij van? Als je gaat doen waar je blij van wordt, al is het maar een uurtje per week, kun je uit dat kringetje komen. Of dat nu een hobby is, vrijwilligerswerk of betaald werk.

Hoe kom je er nu achter wat jou energie geeft? En hoe kun je vaker doen waar je blij van wordt? Je zult het misschien niet verwachten, maar wandelen helpt bij het vinden van deze antwoorden. Buiten in de natuur zijn maakt je gelukkig en maakt dingen minder zwaar. Je voelt je weer fris in je hoofd en krijgt nieuwe ideeën. Je voelt weer de energie om stappen te zetten, letterlijk en figuurlijk.

Programma

Tijdens de wandelworkshop ‘Loop jezelf los’ krijg je gerichte vragen en opdrachten om erachter te komen wat je energie geeft en hoe je vaker iets kunt doen waar je blij van wordt. Je praat in tweetallen, mijmert over verschillende vragen en bespreekt antwoorden in groepjes. De wandelworkshop is zo opgebouwd, dat je haast als vanzelf tot antwoorden komt. Bovendien ga je naar huis met een concrete afspraak met jezelf om ook ná de wandelworkshop in beweging te blijven.

Wandel mee en ontdek hoe fijn het is om met elkaar uit te wisselen, om in de natuur te zijn en om af en toe ook gewoon even stil te zijn!

Aanmelden

Stuur een e-mail naar vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl en vermeld hierin je naam, telefoonnummer en ‘Wandelworkshop’.

U ontvangt uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst uw deelnamebevestiging.